Kampanjmaterial


Här kan du hitta kampanjmaterial och ladda ner material för kampanjer samt läsa material när du ska göra en kampanj med mera med mera etcetera.

Broschyr: 4-sidig A7


Informationsbroschyr med text och tydliga bilder. Levereras inrullad i Miljötratten. Möjlighet att skräddarsy broschyren med egen logga och kommunspecifik text kring hantering/källsortering. 4-sidigt färgtryck, A7.

Vi hjälper till med layout, men för den som vill ta fram egen material finns mallen att ladda ner.

Image

Broschyr: 6-sidig A6


Image

Komplett informationsbroschyr med text och tydliga bilder. Perfekt komplement till Miljötratten. Möjlighet att skräddarsy broschyren med egen logga och kommunspecifik text kring hantering/källsortering. 6-sidigt färgtryck; A6 tri-vikning.

Vi hjälper till med layout, men för den som vill ta fram egen material finns mallen att ladda ner.


Broschyr: Enkel A7


Informationsblad med tydliga bilder; kan användas när språk är en utmaning. Levereras inrullad i Miljötratten. Möjlighet att skräddarsy broschyren med egen logga och kommunspecifik bild kring hantering/källsortering.

Image

Rollup


Image
Roll-up med tydliga bilder och lite text. Kan användas vid event där Miljötratten delas ut eller i exempelvis en reception. Möjlighet att skräddarsy med egen logga och kommunspecifik bild kring hantering/källsortering.

Kartongställ


Kartongställ med tydliga bilder. Kan användas i exempelvis en reception eller vid olika event där Miljötratten delas ut. Möjlighet att skräddarsy med egen logga och kommunspecifik bild kring hantering/källsortering.
Image

Hyllvippa för butik


Image
Hyllvippa för butik med tydliga bilder och kort beskrivande text. Placeras på hyllan för matolja. Möjlighet att skräddarsy med egen logga och kommunspecifik bild kring hantering/källsortering.

Miljöskåp


Insamlingsskåp för matolja i galvaniserat stål. Skruvas fast i marken; utrustat med bottenbricka som förhindrar läckage. Plats för 2-hjuligt 240 liters avfallskärl. Möjlighet att skräddarsy med egen logga och text.
Image

Affisch för nedladdning


Image

Affisch med tydliga bilder och kort text. Används i t ex miljörum. Kan laddas ned och skrivas ut för användning. Möjlighet att skräddarsy med egen logga.

Affisch för nedladdning i PDF